Barion Pixel

Az egészségünk megőrzése mindannyiunk számára fontos!

Felgyorsult világunk hajszoltságában, már csak az elvesztése tűnik fel sokunk számára.

A gyógykezelések szelíd módszerei közül az aromaterápia varázslatos illataival emelkedik más természetes gyógymódok fölé.

Gyermekek fülfájdalmától, a szülés nehézségeit enyhítő illat keverékeken át, életünk végéig elkísérnek a gyógyító növényi kivonatok!

Ismerje meg a terápiás minőségű illóolajainkat, növényi kivonatainkat!

A Fragrant Earth cég 1979.- es megalapítása óta, a legtisztább illóolajokkal és egyéb terápiás minőségű alapanyagokkal szolgálja ki vásárlóit! A Cég alapelveit meghatározta alapítói elkötelezettsége az ökológiai sokszínűség megőrzése, a fenntartható mezőgazdaság, a termő talaj védeleme, és az azon terméket előállító gazda méltányos díjazása mellett!
A kölcsönös tisztelet, megbízhatóság és elkötelezettség, a 100%-os természetes élő alapanyag előállítás, és kereskedelem mellett, a garancia a nemes illóolajok gyógyhatásaiért!

Az Aroma Farm 2015 -től képviseli Magyarországon a Fragrant Earth céget.
A szakszerű tanácsadást a Farm tulajdonosa, Hajduné Molnár Katalin aromakozmetológia tanár, nemzetközi mester, természetgyógyász biztosítja vásárlóink számára.
Hajduné Molnár Katalin a tudományos világ és az alternatív megoldások közelítését tűzte céljául. 21 év tapasztalatával igyekszik segíteni az egészség, szépség, aromaterápia iránt érdeklődők, ebben dolgozók útját.